“Dab ademt een artistieke hartelijkheid, met een sophisticated knipoog naar de trendy clubs.  De stijl van Dab loopt uiteen van energetische jazzy funk, soulful hiphop, world, fusion, chill-out en classics. Yep, Dab is altijd goed in: ‘niet normaal, zo lekker!’ “

ROYAL CUCKOO CLUB DAB is cap-a-pie celebrating the good blend. Bij Dab is de dansvloer podium en ontmoetplek voor ieders talent. Er is ruimte voor workshops, optredens, en samen met haar gasten, artiesten, vrijwilligers en de gastvrije sfeer op ludieke locaties, worden de Dabs gehuld in Feingefühl.

DE MUZIEK/DJ’s:  In het algemeen zul je bij Club Dab nauwelijks hedendaagse hits horen, maar wordt er stevig gedanst op fusion in jazz en funk, energetische trance, soulful hiphop, ‘royal’ global. Zo nu en dan een gave classic sluiten we overigens ook niet uit. Elke DJ heeft een eigen stijl, zo ook de deejays die bij Dab draaien.

VENUE: Smack Dab In The Middle Of The City

Dab at Venue

In de brassy, bourbony basement van Venue, dat op een steenworp afstand ligt van Vredenburg en CS, kun je genieten van optredens en muziek en kun je je laten wegglijden in een van de Chesterfields met een zwoele cocktail en een goed saté’tje. Óf je danst the roof off, op uiterst dansbare world wide warbles in vette funky, jazzy beats, natuurlijk bij Club Dab!
Parking scaldia

 

Venue Adres: Varkenmarkt 16 Utrecht

Met de auto: Klik hier voor de parkeer-plattegrond en parkeerinformatie

Wil je performen? Een workshop geven? Wil je een smaakvolle energy-boost maken? Inkomsten zijn geheel voor jouPlease Sign Up

BLOTEVOETEN of SCHOENEN?

Veel bezoekers gooien hun schoenen ‘aan de kant’ om lekker te kunnen dansen. Voel je rose shoevrij maar niet verplicht om hun voorbeeld te volgen. Dans je toch liever op schoenen is dat prima, maar we vragen je uitdrukkelijk om rekening te houden met de blote voeten.  Dus, hoe mooi ze ook zijn, je kunt bij Dab beter géén hakken dragen. 

WAAROM RESERVEREN

Dab beoogt een sfeer waar pertinent géén ruimte is voor aanstootgevend gedrag of andere grofheid (check Dab’s ClubCodes, de huisregels). Podium en dansvloer nodigen uit om je vrij te voelen. Dat vraagt om integriteit. Daarom vragen we je aan te melden óf online een kaartje te kopen.

ticket-button

Sign up

Royal Cuckoo Dab is een besloten 03040+evenement dat op ludieke locaties in de regio Utrecht gegeven wordt. Samen met haar gasten, de artiesten, vrijwilligers en de gastvrije sfeer, worden ‘de Dabs’ gehuld in een blend van Feingefühl. Wat is Feingefühl? Lees verder…